30 Eylül 2014 Salı

→ LEAH PETERSEN



          TEHLİKELİ VE ÇILGIN STUNT BİKER ..!

       Leah Petersen , hakkında bilgimiz yok çünkü showlarıyla yeter. :qweqwe



                                    Kendi sayfasından gösterilerini izleyebilirsiniz.TIKLA!

29 Eylül 2014 Pazartesi

→ HONDA CBR 1000RR !


      CBR Ailesinin Ağır Abisi 1000RR Fireblade ..! (Söylemesi bile güzel :D)

  Başlangıçta biraz teknik konuşursak bu makinayla uçarsın.
-4 silindir
-1000cc hacim
-6 vites
-Alayına giden bir tork ,enfes.
-Yakıt deposu 18 litre , 100 km ortalama olarak 7.30 litre yakıyo bu 1000cc lık bir makinaya çok normal hatta iyi :)
-Max hız 290-300 arası ve 280 kadar acayip rahat çıkıyo , gazı açıyosun abi 6-7 saniye sonra bir bakmışsın 300 olmuş.Başlıyosun ' anneee ! anneee! ' diye.
-Sele yüksekliği 82cm.
-Ağırlık 217 kg fena sayılmaz.
-Şekilden söz etmeye gerek yok.Harika o bakışlar, o kaş göz, fena ya :dasd

Sonuç olarak bunu yarışlara da sokarsın ülke ülke gezersin de, fena motor, canavar canavar :DD 

                                                PARAM OLSADA BEN ALSAM :P




EFSANE ADAM


    BUGÜN SİZLERE HARİKA BİR FİLM ÖNERİCEZ ! TEK KELİMEYLE ENFES.







8.9 ımdb ile EFSANE ADAM




Ömrünü Indian marka motosikletini modifiye etmek ve onları mükemmele ulaştırmak için çalışmakla geçiren Munro, 1920’de aldığı Indian’ın kapasitesini kendi yaptığı parçaları kullanarak iki kat artırdı. :D Masrafları en aza indirmek için modifiyede kullandığı parçaları bile kendi yapıyordu ve akla hayale gelmedik malzemeleri kullanıyordu.

Yaşı bir hayli yüksekti ama onun tek hayali kendi yaptığı motorsikletiyle hız rekorunu kırmaktı ve kırdıda..

Benim şuana kadar izlediğim en güzel 5 film arasında merak etmeyin sizde izliyeceksiniz. :DASD




28 Eylül 2014 Pazar

HONDA CBR 600 RR !

HONDA CBR R serisinin ortanca kardeşi 600 RR ile karşınızdayız ..:)


Bu motor hakkında birkaç teknik bilgi verelim. 600cc motor hacmine sahip, 4 silindirli ve 6 vitesli bir canavar. Mak. hızı 260 - 270 arasıdır tabi ki yükünüze göre değişir. Sele yüksekliği 820 mm eğer matematiğimi konuşturacak olursam 82 cm diyebilirim :D Yakıt deposu 18 litre benzin alabiliyor.

Şahsi yorumlarıma gelirsek ben bu motora hastayım. Bu motor benim şu anda tek hayalim. Tabii 1000 RR veren olursa ona da hayır demem o ayrı mesele :D :D Bu motorun en sevdiğim yanı ara gaz verdiğin zaman çıkarttığı ses, verdiği sürüş keyfi... Anlayamazsınız :))

Eee tabi böyle yüksek hacimli, şekilli motorlar da fazla para istiyor. Benim bu motoru alabilmem için iki şey eksik biri cüzdan diyeride cüzdan ... sdjnas :D




KENAN SOFUOĞLU

Bir TÜRK motorcu!


Kenan Sofuoğlu, motor sporları ile1996 yılında Türkiye şampiyonasında yarışan abisi Sinan'ı izleyerek tanışmış, 2000 yılların da abisi Sinan'ın bir yarışta ayağını kırması ile boşta kalan motor ile, 16 yaşında özel izin ile yarışlara katılmaya başlamıştır. Ağabeyi Sinan'ın motoruyla yaptığı ilk yarışı kazanmıştır.

Kenan Sofuoğlu 2010 yılında Dünya Supersport Şampiyonası'nı 1. bitirerek şampiyonluğa ulaşmıştır. Bu Kenan Sofuoğlu'nun 2. kez Dünya Supersport şampiyonluğudur. Bu şampiyonluktan sonra gelecekte farklı bir seride yarışmak ister ve bu doğrultuda 2010 sezonunda açılan Motor 2 şampiyonasını seçmiştir ve sezonu son iki yarışı için Techomag CIP ekibiyle anlaşarak Moto 2 de yarışan ilk Türk motorsikletçi olmuştur.

Kenan Sofuoğlu'nu 54 motor numarası ile görebilirsiniz :)

Kendisi hem Türk olması hem de başarılı bir motorsikletçi olması sebebiyle benim idolümdür :))..








27 Eylül 2014 Cumartesi

CHESCA MİLES - BİR BAYAN STUNT BİKER


     BİR BAYAN STUNT BİKER !

         

Chesca, İngiltere'nin ilk profesyonel kadın serbest stil motorcusu, Stunt binicisidir.Bu özelliğinin yanında Chesca  aktris,şarkıcı ve modellik yapmaktadır

Motor tutkusu küçük yaşlarda başladı . Öyle ki ailesiyle go kart a gidip hiç ayrılmak istemeyen bir çocuktu.

Chesca, bir Honda CBR 600F kullanıyor. Eylül 2010 yılında etkinliklere katılarak adını duyurdu.






HONDA CBR 250R


        KARŞINIZDA HARİKA BİR MAKİNA !
Bu cbr 125r a göre abi formatında  , 250cclik motor hacmine sahip bir makina.Fiyatı uygun mu uygun!Şekli şemali enfes! Cbr 1000RR suratına sahip !Benzini bildiğin kokluyo 100km de 3-3.5 litre yakıyo pardon kokluyo :DD Oturma selesi 78 cm boy sıkıntısı çekmessiniz, çelik şasiye sahip yani bu demek oluyo ki mazallah kaza yapsan kaynak sayesinde şasiyi hemen tamir ettirebilirsiniz bildiğiniz Honda güveni karşınızda

     Harika torka sahip heryere kolayca çıka bilir dağ taş bayır aşarsınız. Hız konusunda, en fazla  180 km/h hıza çıkabilirsiniz.0 dan 100 km/h hıza 6 saniyede ulaşabilirsiniz.
Gayet yeterli bir miktar sonuçta bu motorla yarışlara katılmıyacaksın.Açıksası bu makina tam üniversiteli gençler için fiyatı uygun,benzini kokluyo,hızıda yeterli,şekil o biçim yemede yanında yat :)

   Bizim arkadaş bu makinaya çok taktı alır inş. :))



                                                




THAT'S AWESOME



         

BUNU DENEDİĞİNİZİ Bİ DÜŞÜNÜN SONRA HER ŞEYİ UNUTUN HAYATINIZA RESET ATMIŞ OLURSUNUZ.



                           

JASON BRİTTON



Jason Britton, Amerikan stunt binicisidir. İki yaşında motosiklet sürmeye başladı. On iki yaşında, moto-cross yarışlarına başladı.


Şimdi uzman bir binici olan Britton sürme yeteneği ve becerileri sayesinde doğa sporları yeni bir sanat formu aldı. Britton "Biker Boyz", "Torque" ve “Waist Deep” gibi Hollywood filmlerinde rol aldı.


Şimdi tecrübeli binici/şovmen, hala extreme videolar yapmak için zaman bulur. Onun "No Limit" tarzı sürüş videolarını internette görebilirsiniz...



TEKERE GELMEK NEDİR ? NASIL YAPILIR ?


    Tek teker çoğu insanın gözünde zararlı ve tehlikeli gözükse de aslında motorsiklet kullananların mutlaka ve mutlaka bilmesi gereken bir harekettir.Örneğin siz 60 kg siniz arkanıza 90 kg lık adam oturduğunu düşünürseniz gazı verdiğiniz anda motorun önü kalkar ve siz tek tekerin nasıl düzeltileceğini bilmiyorsanız hooop ! tepetaklak olursunuz ya da motorunuz çok güçlü gazı bir anda verdiniz hooop! yine tekere gelir :D

   Nasıl yapılır kısmına gelirsek.Öncelik olarak güvenlik ve sırtlığımızı ve kaskımızı takıyoruz.Mazallah düşersek öncelik olarak sırtımız ve kafamız darbe alır Allah korusun ! Şimdi nasıl yapılır ? Boş bir araziye geliyoruz 30-35 km/h ile giderken debriajı sıkıyoruz veriyoruz gazı motorun o tatlı sesi ortaya çıktığında gazı açıyoruz yani veriyoruz , gazı açtığımız anda debriajı 'çat' diye bırakıyoruz.Motor tekere gelir :) Sonra daha acemiyiz, korktuk hiç panik yapmıyoruz arka frene dokunduğumuz anda tık diye motor eski haline gelir.İlk başlarda 5cm, 10cm, 30cm derken yavaş yavaş öğreniriz.

   Yanlışlıkla tekere gelseniz ve ya arkanızdaki ağırlıktan dolayı bile tekere gelseniz nabıyoruz? ARKA FREN :B
   

                         

26 Eylül 2014 Cuma

Honda Cbr 125r


     Honda'nın cbr  serisinin en küçük hacimli motoru karşınızda HONDA CBR 125R!
Öncelikle tasarımdan bahsedelim. Tasarım olarak bilmeyen biri için motoru gördüğü anda söylediği şey şu olur diye tahmin ediyorum : 'Öf be! Motora bak! Kaç basıyo lan bu ! ' evet görünüş olarak güzel bir motor çoğu kızın kalbini çalarsın bununla ama performans olarak harika bi şeyler beklememek lazım.

  125cc motor hacmine sahip, tek silindir 13 beygirlik su soğutmalı motora sahip.Son hız 140 km/s tabikide bu sürat yeterli olur mu onu bilemem ama bu motorsikletle ne yaparsın abi ? Öncelikli olarak trafiği öğrenirsin , motor sürmeyi öğrenirsin ,benzini koklayarak tüketmesini seversin ,az parayla çok yol alırsın ,havanıda atarsın şekilinide yaparsın ,işine gidersin,gezmeye tozmaya gidersin fiyat olarakta  250r ye göre oldukça uygun ve gençlere hitap ediyor babalar oğullarına karne hediyesi olarak cbr125r alsın :ASDSAF

Son olarak gayet güzel ve honda güveniyle karşınızda sadece performans olarak birazcık geride kalıyo.



Buradan bizlere motoru sevdiren 'Altın Elbiseli Adama' saygılar ve sevgiler.


ROK BAGOROS


   
          Rok Bagoros ünlü bir stun trider dır.Stunt riderlar motorsikletle  korkunç, dehşet veren,izledikçe
 insanlara adrenalin hormonunu artıran harika gösteri ve show  sergileyen insanlara verilen bir isimdir.

        Rok Bagoros  bu mesleğe küçük yaşlarda youtube da video izleyerek merak sarmış.'İşte benim olmak istediğim bu' diyerek başlamış çalışmaya .Hatta motorunu almak için okuldan sonra lokantalarda çalışmış sonunda bir scooter almış ve onunla başlamış.Gece geç saatlere kadar düşe kalka düşe kalka denemeler yapmış hatta okul zamanında . Ailesinin bu duruma tepkisi 'ne olursan ol okulu bitir' olmuş.Rok Bagoros gecelere kadar deneme yaparak öğlenleyinde  okula giderek okulu bitirmiş.Sonra kendini büyük yerlerde gösterip,gösteriler falan derken adam KTM ye seçiliyo KTM motorda söz sahibi olan dev markalardan biridir.

Rog Bagoros Show :



ROK BAGOROS

TEK TEKER